Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Ulay, Almanya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşındaki sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Usta oyuncu vefat haberi ile sevenlerini yasa boğdu. Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başladığı sanat hayatında çok sayıda projede yer alan, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele eden Mehmet Ulay, Almanya'daki Erlangen Üniversitesi Hastanesi'nde vefat etti. Ulay'ın cenazesi, Nürnberg'de defnedilecek. Ünlüler dünyasından birçok isim, Mehmet Ulay'ın vefatı sonrası sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla yaşadıkları üzüntüyü dile getirdiler.
 Tarih: 05-09-2023 14:15:48

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Ulay, Almanya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşındaki sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Usta oyuncu vefat haberi ile sevenlerini yasa boğdu.

Ankara Sanat Tiyatrosu’nda başladığı sanat hayatında çok sayıda projede yer alan, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele eden Mehmet Ulay, Almanya'daki Erlangen Üniversitesi Hastanesi'nde vefat etti. Ulay'ın cenazesi, Nürnberg'de defnedilecek. Ünlüler dünyasından birçok isim, Mehmet Ulay'ın vefatı sonrası sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla yaşadıkları üzüntüyü dile getirdiler.

  DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI