Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa'dan inanılmaz rekor!

 Tarih: 17-01-2023 20:42:27
Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa'dan inanılmaz rekor!

TRT Çocuk kanalında yayına giren Rafadan Tayfa adlı çizgi diziden uyarlanarak çekilen ve 6 Ocak 2023 tarihinde gösterime giren “Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa” gişelerde rekor kırdı. Vizyona girdiği 6 Ocak itibarıyla 2023’ün en iyi açılış yapan filmi ve 2023’ün en iyi açılış yapan animasyon filmi olan yapım, vizyondaki 2.haftasını geride bırakırken toplamda 906 bin kişi tarafından seyredilerek zirvedeki liderliğini korudu. Senaryosunu Ozan Çivit'in kaleme aldığı komedi ve macera türündeki Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa sinema tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa Ne Kadar İzlendi?

Rafadan Tayfa'nın sevilen karakterleri Hayri, Kamil, Sevim, Hale, Akın ve Mert'in dünyada mahsur kalan uzaylı arkadaşlarını, uzay gemisine ulaştırmaya çalışırken yaşadıkları macerayı ele alan TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa” filmi seyircilerden tam not aldı.

Vizyondaki 2.haftasında toplam 906 bin kişi tarafından izlenerek zirvedeki liderliğini sürdürdü. Hem yetişkinlerin hem de minik izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan film, sinema sektörüne doping etkisi yarattı.

TRT Ortak Yapımı Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa Hakkında Bilinmeyenler!

İsmail Fidan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ozan Çivit’in kaleme aldığı filmin eğlenceli müziklerini ise ilk iki filmde olduğu gibi filmin yönetmeni İsmail Fidan hazırladı. Türkiye’de 81 ilde 692 salonda aynı anda vizyona giren film, yurtdışında Almanya, Avusturya, Belçika, Hollanda, Danimarka, Birleşik Krallık, İsviçre, Fransa ve Azerbaycan’da da 5 Ocak’ta vizyona girmişti.

Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa Filminin Konusu Nedir?

Astronomi kulübünün en parlak üyelerinden Akın, yörüngeye yerleşmiş bir uzay gemisi keşfeder ve bu keşif bir anda dünyanın gündemine oturur. Uzay gemisi ile ilgili birçok haber yayınlanıp sayısız teori ortaya atılırken keşfin yapılmasında az da olsa parmağı olan Hayri de ufak bir şöhret kazanmıştır. Hayri’nin gazetelerde yayınlanan fotoğrafları hiç beklenmedik bir kişinin dikkatini çeker; geminin gerçek sahibinin, yani bir uzaylının… Bu gizemli ama sevimli uzaylı, Hayri’yi bulmak ve onu kendisine yardım etmesi için ikna etmek zorundadır. İstanbul’un bir yakasında yaşayan yüzyıllara uzanan tanışıklığın son temsilcisine ulaşmalıdır. Uzaylı, kader arkadaşını bulmak için yola çıkarken peşinde niyetleri hiç de iyi olmayan bir grup insanın olduğundan habersizdir.

  DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI