Yüzen Rus turisti parçalayan köpekbalığı dövülerek öldürüldü

kırmızı Deniz'deki bir tatil beldesinde bir Rus turisti öldüren kaplan köpekbalığı, öfkeyle gerçekleştirilen intikam saldırısında hayatını kaybetti.
 Tarih: 09-06-2023 17:08:56   Güncelleme: 09-06-2023 17:14:56
Yüzen Rus turisti parçalayan köpekbalığı dövülerek öldürüldü

Kırmızı Deniz'deki bir tatil beldesinde bir Rus turisti öldüren kaplan köpekbalığı, öfkeyle gerçekleştirilen intikam saldırısında hayatını kaybetti. Turistler, Mısır'ın Hurghada bölgesinde, 3 metrelik kaplan köpekbalığının Vladimir Popov'u suda sürükleyerek öldürmesini büyük bir korkuyla izledi. Popov'un babası Yury, kıyıdan oğlunun köpekbalığının saldırısı sırasında çaresizce yardım çağırdığını gördü.

DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Görgü tanıklarına göre köpekbalığı, Popov'a saldırdıktan sonra cesediyle iki saat boyunca oynadı. Daha sonra video, köpekbalığının denizden bir ağla çıkarıldığını ve kıyıya bırakıldıktan sonra acımasızca dövüldüğünü gösterdi.

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

Mısırlı yetkililer , Rus turiste saldıran köpekbalığını yakaladıklarını açıkladı. Şimdi köpekbalığının bölgedeki önceki olaylardan herhangi birinden sorumlu olup olmadığını araştırıyor.

"HER ŞEY SANİYELER İÇİNDE OLDU"

Popov'un babası Yury, "Dinlenmek için plaja gittik. Oğlum bir köpekbalığı tarafından saldırıya uğradı. Her şey saniyeler içinde oldu. Bu trajedi sadece 20 saniye sürdü. Bu sadece bir tür kötü talih." dedi.

TURİSTLERE "UYANIK OLUN" ÇAĞRISI

Rusya Dışişleri Bakanlığı, bir vatandaşın köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini doğruladı. Rus turistlere popüler tatil beldesinde uyanık olmaları ve otel personelinin talimatlarına uymaları tavsiye edildi.

Yüzen Rus turisti parçalayan köpekbalığı dövülerek öldürüldü

 

  DİĞER DÜNYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI