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 islami sohbet muzik indir islami sohbet medyum porno izle

2022 Yeni Yıl Mesajları...

2021 yılbaşına artık sayılı günler kaldı. 2021'e veda etmeye hazırlanan milyonlarca vatandaş, sevdiklerine ve dostlarına göndereceği yeni yıl mesajı arıyor. Seçeceğiniz yılbaşı kutlama mesajı ve sözü ile sevdiklerinizin yeni yılını tebrik edebilirsiniz.
 Tarih: 28-12-2021 12:50:22
2022 Yeni Yıl Mesajları...

Bu yıl sevdiklerinden uzakta yılbaşı kutlayacak olanlar arkadaşa, sevgiliye, eşe dosta gönderilebilecek kısa, uzun ve resimli yılbaşı kutlama mesajlarını araştırıyor. Bu başlık altında, 2022 yeni, kısa, uzun ve anlamlı yeni yıl mesajları ve sözleri yer almaktadır. Seçeceğiniz yılbaşı kutlama mesajı ve sözü ile sevdiklerinizin yeni yılını tebrik edebilirsiniz. 

 

 

İşte yeni bir yılın gelişiyle yaşadıkları mutluluğu ve gelecek yıldan bekledikleri güzel duyguları sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için yeni yıl kutlama mesajları:

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar!

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle... En içten sevgilerimle...

 


 

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla... Nice Yıllara!

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar...

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu Yıllar!

2021 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2022 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu Yıllar!

 

 

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

"Bu yıl da yaşanan kötü günleri geride bıraktık. Kaybettiklerimizi unutmamamız dileğiyle. Nice yıllara."

"Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!"

"Düş olmadan büyük şeyler yapılamaz. 2022 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileği ile."

 

 

"Her güne yeni bir yaprak sakla, her yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına, nice güzel öyküler seninle olsun."

"Hayat bu; su gibi geçip gidiyor işte

Kâh gülüyor, kâh ağlıyoruz..

Bazen dağları delecek güce sahip yürekler

Bazen kuş kanadı kadar narin.

Her şeye rağmen yeni bir yıl yeni umutlar, yeni güzellikler demek

Yeni yılın herkese sağlık , mutluluk, huzur getirmesini diliyorum.

"Yeni bir yıl.. Neler getirip, neler götürecek bilinmez. Dileğim, sağlık, mutluluk, huzur,barış getirsin. Sevdiklerimizi, umutlarımızı, yive güzel ne varsa hayatımız da hiç birini götürmesin.

Kim neyi özlüyor diliyorsa yanı başında bulsun. Masmavi bir yıl olsun"

  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI