Muhtar Adayını Av Tüfeğiyle Vurdu, Tutuklandı

Bursa’da yeni oluşturulan merkez Yıldırım ilçesi Çelebi Mehmet Mahallesi’nde muhtarlık seçimi öncesi husumetli olduğu muhtar adayını ve arkadaşını kahvede av tüfeğiyle yaralayan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlılar sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 Tarih: 25-01-2023 09:52:01   Güncelleme: 25-01-2023 09:54:01
Muhtar Adayını Av Tüfeğiyle Vurdu, Tutuklandı

Merkez Yıldırım ilçesinde Vakıf Mahallesi’nden ayrılan bir semte Çelebi Mehmet Mahallesi adı verildi. Burada muhtarlık seçimi için süreç başladı.

Önceki gece ise Çelebi Mehmet Mahallesi muhtar adayı Hamdi Adıyaman kahvehenede saldırıya uğradı.

Olay, Vakıf Mahallesi Vatansever Sokakta meydana geldi. Daha önce tartışma yaşadığı şahıs muhtar adayı Hamdi Adıyaman ile kahvede sözlü tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşünce şüpheli kişi aracından aldığı tüfekle arka arkaya tetiğe bastı. Saçmalardan biri, Hamdi Adıyaman’a isabet ederken, biri de kahvede bulunan Bekir Aydın’ı yaraladı. Yaralı şahıslar olay yerine gelen 112 ambulansıyla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Muhtar adayı yakınının vurulduğunu duyan akrabaları ise olay yerine geldi. Yükselen tansiyon üzerine bölgeye takviye olarak jandarma özel harekat sevk edildi.

Yakalandı

Tansiyonu düşüren jandarma ekipleri bir sürede güvenlik amaçlı bölgede kalırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler olaya karışan Ö.G(23) ve O.G.(21) isimli şahısları Ulus Mahallesi Hergele Meydanı’nda olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte yakaladı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bursa E Tipi Cezaevi’ne teslim edildi.

 

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI