Misi Köy Dizi Çekimlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Nilüfer Belediyesi’nin Misi’de bulunan “İpek Evi”, FOX ekranlarında yayınlanacak olan “Gülcemal” dizisinin çekimlerine ev sahipliği yapıyor. Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri, Bursa’nın çeşitli noktalarının yanı sıra Misi’de de devam ediyor.
 Tarih: 04-02-2023 10:34:59   Güncelleme: 04-02-2023 10:40:59
Misi Köy Dizi Çekimlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Nilüfer’in tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Gümüştepe Mahallesi (Misi), yıl boyunca on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlarken, dizi setlerinin de gözde mekânı olma yolunda ilerliyor. Nilüfer Belediyesi’nin projeleriyle adeta “Sanat Köyü” haline dönen Misi, FOX’un iddialı yapımlarından biri olan “Gülcemal” adlı dizinin çekimlerine ev sahipliği yapıyor. Mf Yapım imzalı, Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı “Gülcemal” dizisinin çekimleri, Nilüfer Belediyesi’nin, Bursa’nın geçmişinde önemli yeri olan ipek ve ipekböcekçiğini gelecek kuşaklara aktaracak değerli bir mekân olarak Misi’de hizmete açtığı “İpek Evi”nde yapılıyor.

Murat Ünalmış’ın hayat verdiği “Gülcemal” karakteri ile Melis Sezen’in canlandırdığı “Deva” arasındaki acıklı aşk öyküsünü içeren dizinin ilk bölümlerinin çekimleri, Bursa’nın tarihi ve turistik mekânlarının yanı sıra İpek Evi’nde de devam ediyor. Misi’nin tanıtımına da katkı sağlayacak olan dizi, yakın zamanda FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Etiketler
  DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI