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

Kayıp prenses ortaya çıktı!

Geçirdiği dahiliye ameliyatı sonrası yaklaşık 2 aydır kamuoyu önünde olmayan, hakkında komplo teorilerine varacak şekilde birçok farklı türde iddialar ortaya atılan Galler Pensesi Kate Middleton ilk kez görüntülendi.
 Tarih: 06-03-2024 15:25:55
Kayıp prenses ortaya çıktı!

Geçirdiği dahiliye ameliyatı sonrası yaklaşık 2 aydır kamuoyu önünde olmayan, hakkında komplo teorilerine varacak şekilde birçok farklı türde iddialar ortaya atılan Galler Pensesi Kate Middleton ilk kez görüntülendi.

Galler Prensesi, pazartesi günü Windsor Kalesi yakınlarında annesinin kullandığı otomobilin arka koltuğunda güneş gözlükleriyle görüntülendi.

Kate Middleton'ın karın bölgesinden ameliyat olduğu açıklanmış, ancak hastalığına ilişkin detaylar paylaşılmamıştı.

Ameliyatın ardından 42 yaşındaki Middleton'ın daha sonra hiç görülmemesi, pek çok komplo teorilerine neden olmuştu. Sosyal medyada Kate’in komada olduğu, saçlarının döküldüğü hatta eşi Veliaht Prens William’dan boşandığı gibi pek çok iddia konuşulmuştu.

AİLEDEKİ 'KARA KOYUN'

Middleton ailesi şimdi bambaşka bir sorunla karşı karşıya. Ailenin "kara koyunu" olarak bilinen ve geçmişte yarattığı skandallarla tanınan Gary Goldsmith, bir TV yarışmasına katılmaya hazırlanıyor.

Gary Goldsmith, Kate'in annesi Carole Goldsmith Middleton'ın öz kardeşi.

Kate'in dayısı Gary, yakın zamanda İngiltere'de ITV kanalında yayınlanacak olan Celebrity Big Brother yani Biri Bizi Gözetliyor benzeri bir yarışmada yer alacak.Sadece Middleton ailesi değil, İngiliz kraliyet ailesi de onun kamera karşısında yine kendini tutamayıp istenmeyen bazı sözler söyleyebileceğini düşünüyor ve bundan da tedirgin oluyor.

Kanser teşhisi konulan Kral Charles ise görevini sürdürüyor.

İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt ile bir görüşme gerçekleştirdi.

  DİĞER DÜNYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI