Irkçı Wilders'tan skandal Türkiye ve Erdoğan açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesi İslam ve Kur'an düşmanlarını çıldırttı. Umutlarını Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesine bağlayan Avrupalı İslam düşmanı siyasetçiler, şimdi Türkiye'ye kin kusmaya başladı.
 Tarih: 03-06-2023 16:29:59
Irkçı Wilders'tan skandal Türkiye ve Erdoğan açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesi İslam ve Kur'an düşmanlarını çıldırttı. Umutlarını Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesine bağlayan Avrupalı İslam düşmanı siyasetçiler, şimdi Türkiye'ye kin kusmaya başladı.

ERDOĞAN İSLAM BAYRAĞINI TAŞIYOR

Daha önce defalarca İslam'a, Hz. Muhammed'e, Kur'an-ı Kerim'e hakaretler eden Hollandalı siyasetçi Geert Wilders, 28 Mayıs seçimleri sonrası Türkiye ve Türk halkıyla ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın İslam bayrağını taşıyan lider olduğunu belirten Wilders, Türklerin Erdoğan'a oy vererek yanlış yaptığını ve Türklerin hiçbir zaman Avrupa'nın bir parçası olamayacağını söyledi.

Hollandalı ırkçı siyasetçi Geert Wilders skandal açıklamasında şu sözleri sarf etti;

"Türklere bir mesajım var. Siz Avrupalı değilsiniz. Ve hiçbir zaman olmayacaksınız. Türkiye gibi bir İslam ülkesi Avrupa'nın bir parçası olamaz.
Avrupa'nın savunduğu tüm değerler, özgürlük, demokrasi, insan hakları İslam ile uyumsuzdur.

Türkiye Erdoğan için oy kullandı. İslam'ın bayrağını taşımakta. İslam'ın azalmasını istiyoruz. Bu yüzden Türkiye bizden uzak dur."Türkiye'ye ırkçı mesaj

 
  DİĞER DÜNYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI