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 islami sohbet muzik indir islami sohbet medyum porno izle

Hamas yöneticisi Türkiye'de konuştu: "Ateşkes olmayacaksa rehineleri geri vermeyeceğiz"

Hamas'ın üst düzey yetkilisi "Eğer Filistin devleti kurulursa silahları bırakacağız" dedi. Ülkelerinde siyasi parti olarak devam edeceklerini söyledi.
 Tarih: 26-04-2024 12:09:51
Hamas yöneticisi Türkiye'de konuştu:

Hamas'ın üst düzey yetkilisi "Eğer Filistin devleti kurulursa silahları bırakacağız" dedi. Ülkelerinde siyasi parti olarak devam edeceklerini söyledi.

 

Halil El Hayya, “Siyasi partilere dönüştüler ve onları savunan savaş güçleri ulusal orduya dönüştü. Ulusal haklarımızı ve Filistin devletini alırsak, sahip olduğumuz her şey bu devlet için temel bir yapı haline gelecektir.” dedi.

Hamas yöneticisi Halil El Hayya, İstanbul'da gazetecilere böyle duyurdu. "İşgal sona erdiğinde silahları bırakacağız"

“Şu anda silahlarımızın işlevi nedir? Direniş ve mücadele, işgali ortadan kaldırma işlevine sahiptir. İşgal sona ererse, işgalcilere karşı savaşan insanların bağımsızlıklarını kazandıklarında, haklarını ve devletlerini elde ettiklerinde yaşadıkları tüm deneyimler, bu güçler ne yaptı? Siyasi partilere dönüştüler ve onları savunan savaş güçleri ulusal orduya dönüştü.” ifadelerini kullandı.

Hamas yöneticisi Türkiyede konuştu: Ateşkes olmayacaksa rehineleri geri vermeyeceğiz

İsrail'in saldırdığı Gazze Şeridi'nde ateşkes olmasını istediklerini ancak ateşkes olasılığı gündeme gelmediği sürece rehineleri teslim etmeyeceklerinin altını çizdi;

“Ateşkes ve güçlerin tamamen geri çekilmesi için müzakerelere devam etmeye hazırız. Bizim rızamızla bu toprakları işgal etmek ve bizim rızamızla esir almak istiyorlar ve savaş devam edecek. Dünyada bunu yapacak makul bir insan var mı? Hayır. Savaşın sona ereceğinden emin değilsek, neden esirleri teslim edelim ki?” şeklinde konuştu.

ABD'nin Gazze’ye liman projesine de tepki gösteren Hamas yöneticisi, karadan ve havadan gelen yardımlara teşekkür etti.

 
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI