Milli Takımda Yeni Dönem!

A Milli Takım'ın Hollanda karşısında aldığı farklı mağlubiyet sonrası teknik direktör Şenol Güneş ile yollar resmen ayrıldı. Güneş'in görevinin sona ermesinin ardından adaylar da ortaya çıkmaya başladı. Güneş'in yerine düşünülen isim belli oldu..
 Tarih: 12-09-2021 12:26:08
Milli Takımda Yeni Dönem!

A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminin resmen sona ermesiyle yeni adaylar ortaya çıkmaya başladı. TFF, yeni milli takım teknik direktörü için sürpriz bir isimle görüşme halinde.

BÜYÜK ELEŞTİRİ TOPLADI

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Elemelerinde Hollanda karşısında deplasmanda çok ağır bir yenilgi aldı. Alınan ağır mağlubiyetin ardından Şenol Güneş büyük eleştiri topladı.

İLK GÖRÜŞMEDE AYRILIK OLMADI

Hollanda maçının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve teknik direktör Şenol Güneş, Riva'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Yapılan ilk görüşmede ayrılık kararı alınmadı.

GÜNEŞ'E VEDA EDİLDİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir bir sonraki gün Şenol Güneş ile bir görüşme daha yaptı ve ayrılık kararı alındı. Yapılan açıklamada "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş'e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz." denildi.

YENİ ADAYLAR BELLİ OLDU

Şenol Güneş ile yolların resmen ayrılmasının ardından A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü için çalışmalar başladı. TFF'nin görüştüğü adaylar belli oldu.

OKAN BURUK SÜRPRİZİ

Şenol Güneş ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu teknik direktör arayışlarına hız verirken iki isim ön plana çıkıyor. TFF'nin yerli teknik direktörler açısından gündeminin ilk sırasında Okan Buruk olduğu bilinirken önümüzdeki hafta içinde bir görüşme trafiğinin yaşanması bekleniyor.

YABANCI HOCA DA GÜNDEMDE

Buruk ile yönetimin buluşup, son noktayı koyacağı ileri sürülse de yabancı konusunun da ihtimaller arasında olduğu biliniyor.

ALTINTOP, KUNTZ'U İSTİYOR

A Milli Takım Sorumlusu olan Hamit Altıntop'un da kafasındaki hoca adayının Stefan Kuntz olduğu gelen haberler arasında

İŞTE DİĞER ADAYLAR

Bir dönem Beşiktaş forması giyen 58 yaşındaki teknik adam Almanya U21 Teknik Direktörlüğü yaparken, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na katılan Panzerlerin de hocalığını yaptı.

Bu iki isim dışında Mustafa Denizli,

Joachim Löw,

Christoph Daum,

Lucien Favre,

Slaven Bilic,

Marius Sumudica

Sergen Yalçın

Abdullah Avcı

Çağdaş Atan

Ömer Erdoğan

Aykut Kocaman

Ersun Yanal gibi isimler masada duruyor.

 

 

 

 
 
 

 

 

 

  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI