Bursa Şehir Eğitim Kurumlarından Özel Çocuklara Ziyaret

Bursa Şehir Eğitim kurumları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İrem Özel Eiğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
 Tarih: 04-12-2021 13:02:15   Güncelleme: 04-12-2021 13:40:15
Bursa Şehir Eğitim Kurumlarından Özel  Çocuklara Ziyaret

Bursa Şehir Eğitim kurumları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İrem Özel Eiğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında   İrem Özel Eiğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Özel Çocukları ziyaret eden Bursa Şehir Eğitim kurumları Yetkilileri ve Öğrencileri çeşitli hediyeler takdim ederek özel çocukların gönüllerini fethettiler.

 İrem Özel Eiğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyarette Hediyeler vererek gönüllerini aldığı özel öğrencilerimizde bu anlamı günde  yakından ilgilenen ve güler yüzü ile gönüllerine dokunan Bursa Şehir Eğitim kurumları Yetkilileri ve Öğrencilerine yaşattıkları bu mutlu gün için kendilerine teşekkür ettiler. 

Bursa Şehir Eğitim kurumları Yetkilisi, Unutmayalım ki en büyük engel sevgisizliktir. Aslında engeller elde, gözde veya kulakta değil. Asıl engeller kalplerde. En büyük engel ise sevgisizliktir” dedi. Biz bir gün değil her gün bu özel çocuklarımızın yanınızdayız açıklamasında bulundu.

 

 

  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI