Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'i karıştıran çirkin el hareketi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de bütçe görüşmelerinde konuştu. Kılıçdaroğlu, konuşması sırasında çirkin bir el hareketi kullandı, AK Parti Milletvekilleri sert tepki gösterdi.
 Tarih: 06-12-2021 20:00:00
Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'i karıştıran çirkin el hareketi!

CHP'DEN ŞAKA GİBİ SAVUNMA!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken el hareketiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Genel Başkanımız elini elinin sırtına vurmuştur. Sırtına yük bindirmek anlamındaki vücut dilidir. Sesle birlikte görüntüyü değerlendirdiğimizde gördük. CHP olarak şunu ifade etmek isteriz: Genel Başkan'ın orada göstermiş olduğu cümlede vücut dilinin hiçbir gruba ve Meclis'e yönelik olmadığı, hepimizin Meclis'te kullandığı vücut dilinden bağımsız olmadığını ifade ederiz. Kişinin karakteriyle mütenasip olduğundan Sayın Genel Başkanımızın hiçbir grup ve Meclis'e yönelik böyle bir davranışta bulunmayacağının tüm gruplara bilgisini sunarız." 

MAHİR ÜNAL: KINAMA CEZASI GEREKİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle tepki gösterdi: 

Bir Genel Başkan'ın kürsüde genel ahlak kurallarına aykırı bir şekilde, iç tüzük 160'a göre kaba ve yaralıyıcı sözler sarf etmiştir. Kınama cezasını gerektiriyor. Bizi izleyen hanımefendiler, çocuklar, ben kendi adıma yaptığı hareketten utandım. 

"YAŞ 72!"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da şu açıklamayı yaptı: 

Yaşı 72! En büyük 2. partinin genel başkanı! Kaset kumpasıyla da olsa Atatürk'ün oturduğu koltukta! Yaptığı hareket bu! Kendisi adına utanmaktan biz yorulduk. Diyecek lafımız yok!

  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI