Baba 3 kızını Birden Ateş Ederek Öldürdü

Trabzon'un Of ilçesinde Emre G. isimli şahıs Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif G. (4) isimli çocuklarını tabanca ile ateş ederek öldürdü. Yaşanan olay sonrasında kendine ihbar eden kişi gözaltına alınırken, Emre G.'nin anlaşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi S.G. ile boşanma aşamasında olduğu belirtildi..
 Tarih: 31-08-2021 21:12:38
Baba 3 kızını Birden Ateş Ederek Öldürdü

Trabzon'un Of ilçesinde Emre G. (36) isimli şahıs Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif G. (4) adlı kız çocuklarını tabanca ile ateş ederek öldürdü. Kendini ihbar eden kişi, gözaltına alındı.

 

 

KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

Olay, saat 16.00 sıralarında ilçenin Uluağaç köyünde yaşandı. Emre G., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni telefonla arayarak çocuklarını öldürdüğü ihbarında bulundu. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evlerine 1 kilometre uzaklıktaki çay bahçesine gelen ekipler, Yaren, Hiranur ve Elif G. adlı kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde bekleyen baba Emre G. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Çocukların cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

 

  DİĞER ASAYİŞ Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI