Koray Avcı'nın Acı Günü!

Başarılı şarkıcı Koray Avcı'nın babası hayatını kaybetti. Acı haberini sosyal medya hesabından veren Avcı, cenaze töreni için çiçek göndermek yerine LÖSEV'e bağış yapılmasını istedi.
 Tarih: 14-09-2021 10:12:06   Güncelleme: 14-09-2021 10:20:06
Koray Avcı'nın Acı Günü!

31 yaşındaki şarkıcı Koray Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının hayatını kaybettiğini duyurarak cenaze töreni hakkında bilgiler paylaştı.

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Babasının ölümüyle yıkılan şarkıcı, paylaşımında "Babamız Veysel Medet Avcı'yı kaybettik. Cenazesi, yarın (14 Eylül Salı) Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir" dedi.

 

 

Şarkıcı Koray Avcı'nın babası hayatını kaybetti

 

"ÇİÇEK GÖNDERMEK YERİNE LÖSEV'E BAĞIŞ YAPIN"

Avcı, cenaze töreni için çiçek göndermek isteyen yakınlarına da "Kovid-19 sebebiyle cenazeye katılım sınırlı olacaktır. Başsağlığı dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Çiçek gönderilmesini Lösev'e bağış yapılmasını rica ederiz" çağrısında bulundu.

 

ÜNLÜ İSİMLER TAZİYE YORUMU YAPTI

Koray Avcı'nın paylaşımını gören Soner Sarıkabadayı, Özlem Yıldız, Berkay, Yasemin Sakallıoğlu, Onur Buldu, Cüneyt Özdemir, Şahan Gökbakar, Buray ve Murat Boz gibi birçok ünlü isim taziye yorumu yaptı.

Etiketler koray avcı
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI