Başkan Erdoğan'dan Flaş Sözler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma, Sahil Güvenlik Akademisi mezuniyet töreninde konuştu. Başkan Erdoğan "Bu evlatlarınızla ne kadar iftihar etseniz azdır" dedi.
 Tarih: 01-09-2021 21:43:48
Başkan Erdoğan'dan Flaş Sözler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan,   mezuniyet töreninde,  yaptığı konuşmada satır başları ile şunları söyledi;

Sizler ne güzel anne ve babalarsınız, şurada bulunan evlatlarınızla ne kadar gururlansanız azdır.  Bunların en güzel örneğini doğu ve batı karadenizde yaşadık. 

Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kara kuvvetlerinin helikopterleri ile evlerin çatısındaki vatandaşlarımızı sepetlere alıp güvenli bölgeye götürdüler. Dünyada bunun örneği yok. Korkuyu korkutuyorlar. Sinop'ta Kastamonu'da, Antalya'da Muğla'da  Vatandaşlarımızı kurtardılar. 

Açılışını yaptığımız bu güzel eserlerimizin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Açılışını yaptığımız binamızda emeği geçen herkese milletimiz adına teşekkür ediyorum.

Değerli misafirler dün tarihimize zaferler ayı olarak geçen Ağustos ayını geride bıraktık. Malazgirt'ten 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladık. 1071'deki duruşumuzdan hiçbir şey kaybetmedik. Sultan Alparslan'a güç veren inanç hala dimdik ayaktadır. 

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da kazanılan zafer de Malazgirt ruhunun devam ettiğinin göstergesidir. 15 Temmuz'da ise ülkemizi işgal etmeyi hedefleyenler sukutu hayale uğratmıştır. Çanakkale nasıl bizimse 30 Ağustos da bizimdir. Kıbrıs barış harekatı nasıl bizimse 15 Temmuz'da bizimdir. Suriye harekatları nasıl bizimse Libya ve Karabağ zaferleri de bizimdir. 

Cumhurbaşkanlığı forsumuzda temsil edilen devletlerin her biri bizim şanlı tarihimizdir.  Bu milleti millet yapan zaferleri yarıştırmak kimsenin hakkı değildir.  Malazgirt zaferinden bu yana kanları ve canları ile bu ülkeyi bugünlere getiren şehit ve gazilerimiz bu milletin gurur kaynaklarıdır. 

Bugün üzerinde özgürce yaşadığımız bu topraklar şanlı şehitlerimizin bize armağanıdır. 

Zafer günlerimizi ayrışmanın değil birlik ve beraberliğimizi artırmanın yolu olarak görmeliyiz. 

Artık İHA'larımız, SİHA'larımız,  AKINCI'mız var.  Taarruzi insansız hava aracı ile dünyadaki ilk 3 ülkeden biri olduk. Bunların bir kısmını dost ve kardeş ülkelere ihraç ediyoruz. 

Artık ülkemizin güvenliği için kimsenin icazetini almak durumunda değiliz. Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütleri nerede ise orada başlarına darbe indiriyoruz.  Diyarbakır anneleri ile terör örgütlerinin kirli yüzlerini ortaya çıkardık. Sadece ciğerparelerine yeniden sarılmanın peşinde olan anneler sayesinde 32 kişi annelerine yeniden sarıldı.

Buradan 3 Eylül 2019'dan beri evlat nöbeti tutan anneleri saygı ve hürmetle selamlıyorum. 

Ayrıca Karabağ'da Libya'da birçok başarıya imza attık. Doğu Akdeniz ve Kıbrıs'ta  kararlı duruşumuzla birçok planı devre dışı bıraktık. 

Etiketler baskan erdoğan
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI