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 medyum

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Bursa'da

Vakıf Bera 2. Etap Spor Tesisi'nin açılış töreni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla düzenlendi. Bakan, "Bursa bir spor şehri" ifadelerinde bulundu.
 Tarih: 23-02-2024 14:08:37
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Bursa'da

Vakıf Bera 2. Etap Spor Tesisi'nin açılış töreni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla düzenlendi. Bakan, "Bursa bir spor şehri" ifadelerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yapımı tamamlanan spor tesislerinin açılışlarını gerçekleştirip gençlerle buluşmak üzere Bursa'ya geldi. Açılışa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Milletvekili Refik Özen ve Yıldırım Kaymakamı Metin Esen katılım gösterdi. Bakan Bak'ın programları kapsamında Vakıf Bera 2. Etap Spor Tesisi'nin açılış töreni, Vakıflar Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Vakıf Bera 2. Etap Spor Tesisleri'nin açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından gerçekleştirilen tanıtım filmi gösterimi ile başladı.

Açılış konuşmasını Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yaptı.

Yılmaz, "Yıldırım ilçemiz, tarih ve medeniyetin yanı sıra bir spor kenti olarak da öne çıkmaktadır. Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri gibi birçok spor kompleksi ile ilçemize önemli katkılar sağladık. Bu tesisler sayesinde çocuklarımız ulusal ve uluslararası alanda 3400 madalya ve birçok kupa kazandılar. 'Yüzmeyen Kalmasın' kampanyası kapsamında 20 bin çocuğumuza yüzme öğrettik. Yıldırım sizinle güzel!" ifadeleriyle açıklamalarını sürdürdü.

Ardından söz alan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, katılımcılara teşekkür ederek ve özellikle çocuklara hitap ederek konuşmasına başladı. Varank, "Çocuklar, işte bu güzel parkın yanına yeni bir tesis ekliyoruz. Bu spor tesisleriyle birlikte parkı çok daha güzel şekilde kullanabilecek, ailelerinizle keyifli zaman geçirebileceksiniz. İleride umarım başarılı sporcular veya bilim insanları olacaksınız. Biz, bu ülkeye hizmet etme azmi ve gayreti içindeyiz. Bu şehirleri ve ilçeleri kalkındırma azmi taşıyoruz. Parti ayrımı yapmadan, tüm ilçelere hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ancak karşımızdaki muhalefet ne yaptığımızı, ne de yapmamıza izin veriyor. Ancak biz, şehirleri kalkındırmanın önemini biliyoruz. Büyükşehir ve ilçelerimizle uyum içinde çalışarak, bu şehre daha güzel hizmetler sunacağız" şeklinde konuştu.

Bu önemli açılış töreninde yapılan konuşmalar, bölgenin spor altyapısına ve gençlerin sporla buluşmasına verilen önemi vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "spor devrimi yapan Recep Tayyip Erdoğan'la yol yürümekten gurur duyuyoruz. Bursa'nın dört bir köşesine yaptığımız spor tesislerinden, yatırımlardan gurur duyuyoruz. Millet bahçesi, futbol sahaları, kapalı spor salonları Bursa'ya hizmet edecek. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bursa güzelleşiyor, spor şehri olmaya devam ediyor. Bizim amaçlarımızdan biri, çocukların bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasıdır.

Ailelere sesleniyorum, çocuklarınızı bu tesislere getirin. Salonumuz, tesislerimiz burada. Her şey geleceğimiz olan gençlerimiz için. Bursa bir spor şehri. Bursa'da bir değişim ve yenilenme var. Hedefimiz 2024 Paris Olimpiyatları'nda bayrağımızı göndere çektirmektir. Birçok branşta madalyalar kazanmaya başladık. Hepsinde spor için altyapıya yapılan yatırımlar vardır. Tüm gençlerimizi tesislerimize bekliyoruz" açıklamalarıyla spor tesislerinin önemine değinerek hedeflerinin güçlü ve başarılı sporcular gelişmesi gerektiğini vurguladı.

Bakan Bak'ın konuşmasının ardından genç sporcular ve protokolle birlikte Vakıf Bera 2. Etap Park'ının açılışında kurdele kesimi gerçekleştirildi.

 
  DİĞER BURSA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI