Demet Akalın'dan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı yorumu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki "Göreve Başlama Töreni"nin ardından 28. Dönem Kabinesini açıkladı.
 Tarih: 05-06-2023 14:44:50   Güncelleme: 05-06-2023 15:14:50
Demet Akalın'dan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı yorumu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki "Göreve Başlama Töreni"nin ardından 28. Dönem Kabinesini açıkladı. Avrupa'nın ilk başörtülü milletvekili olan Mahinur Özdemir Göktaş ise yeni kabinede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlendi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Göktaş'a ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan yorum geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında yeni kabine üyelerini duyurdu. Başkan Erdoğan, yeni Kabine'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini Mahinur Özdemir Göktaş üstlendiğini açıkladı.

Mahinur Özdemir Göktaş

Mahinur Özdemir Göktaş

Sosyal medya hesabından yeni görevi ile ilgili paylaşımda bulunan Göktaş "Türkiye Yüzyılı kabinesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak milletimize hizmet etme şerefini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum." dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Göktaş'a pek çok sayıda destek ve tebrik mesajları gelirken ünlü şarkıcı Demet Akalın'da dikkat çeken bir yorumda bulundu. Ünlü şarkıcı gül ve kalp emojisi koyduğu yorumunda "5 dil bilen bir Aile Bakanını yürekten kutluyorum. Kadına şiddetle alakalı sizi yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın ve Mahinur Özdemir Göktaş

  DİĞER MAGAZİN Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI