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 islami sohbet muzik indir islami sohbet medyum porno izle

BİLDEF, Diyarbakır Annelerini Ziyaret Etti

Bursa il Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) Güney Doğu Anadolu İllerine düzenlediği ziyaretler kapsamında Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan Diyarbakır Annelerini ziyaret etti.
 Tarih: 24-12-2021 10:01:48   Güncelleme: 24-12-2021 13:43:48
BİLDEF, Diyarbakır Annelerini Ziyaret Etti

Bursa il Dernekleri  Federasyonu (BİLDEF) Güney Doğu Anadolu İllerine düzenlediği ziyaretler kapsamında Diyarbakır'da  evlat nöbeti tutan  Diyarbakır Annelerini ziyaret etti.

 

 

Bursa il Dernekleri  Federasyonu (BİLDEF)  Genel Başkanı Ramazan Alp yaptığı açıklamada ; Bursa İl Dernekleri Federasyonu olarak Bugün 30’u aşkın ilimizin dernek başkanları, kanaat önderleri ve basın mensuplarımızla birlikte toplumda huzur ve barışı temin etmek üzere farklı toplum kesimleri arasında uzlaşma sağlanması, işbirliği ve etkileşimin arttırılması kapsamında Diyarbakır  Annelerine destek vermek onların bu haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek üzere buradayız.

 

 

843 gündür Terör örgütü tarafından alıkonulan çocuklarını geri isteyen annelere tüm Bursa’nın ve Tüm Türkiye’nin selamını getirdik.

Diyarbakır Annelerinin başlattığı bu hareket onurlu bir harekettir. Bu duruş tabuları yıkmıştır. Karanlıkları aydınlatmıştır. Birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmiştir.

Medeniyetimiz; kardeşliğin, hoşgörünün, sevginin, barışın toprakları üzerinde inşa edilmiştir. Bu topraklarda binlerce yıllık birliğin, beraberliğin, kardeşliğin hukuku vardır. Ortak tarih, ortak kültür ve ortak bağlarımız vardır…

 

Bu kardeşlik bağlarımızı bozmak için kim veya kimler olduğu bilinmeyen, neye hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan, dış mihrakların kuklası terör örgütlerinin aramıza fitne fesat tohumu ekmeye çalıştıklarınızı biliyoruz. Ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. İşte Diyarbakır Anneleri bunun en açık delilidir.

 

 

Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Zazasıyla Abazasıyla Gürcüsüyle Boşnağıyla ezelden beridir bir ağacın ayrı dallarıyız. Etle tırnak gibiyiz. Bugünde yarında bu kardeşlik bağlarımızı koparmaya, bizi birbirimize kırdırtmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Ne terör, nede doların yükselmesi nede başka entrikalar bizi birbirimize düşürmeyecek. Aksine birbirimize daha çok kenetlenmemize sebep olacaktır.

843 Gündür yürekleri yanık gözleri yaşlı olan bu analarımızın evlatlarını terör örgütünden istemeye geldik.

 

 

Siyasetçilere, kanaat önderlerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına buradan sesleniyoruz; gelin hep birlikte gözü yaşlı anaların acılarını dindirelim evlatlarına  kavuşmaları için elimizi taşın altına koyalım diyoruz.

Bu bağlamda Bursa İl Dernekleri Federasyonu olarak, bütün girişimlerde bulunmaya ve öncülük etmeye hazır olduklarını belirtti.

 

 

 

  HABER VİDEOSU
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI