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 islami sohbet muzik indir islami sohbet medyum porno izle

Başı Rus mafyasıyla dertte!

"Ayla" ve "Müslüm" gibi gişe rekortmeni filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu, son olarak "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmiyle büyük beğeni toplamıştı. iddialara göre; Cep Herkülü’nün Bulgaristan’daki çekimleri sonrası anlaştığı Slvestar Lenenov'a ödeme yapmadığı iddia edilen Uslu'nun başı Rus mafyasıyla derde girdi.
 Tarih: 07-02-2022 18:47:55
Başı Rus mafyasıyla dertte!

Başrolünde Hayat Van Eck'in rol aldığı 2019 yapımı "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmi yayınlandığı ilk günden itibaren sinema severlerden tam not almıştı. Filmin yapımcılığını üstlenen Mustafa Uslu, çekimlerin tamamlanması için Bulgar iş insanı Slvestar Lenenov'la yardım anlaşması yapmış ve filmin çekimi bittikten sonra ödemeyi gerçekleştirmişti. 

Ancak Lenenov ünlü yapımcıdan 6 milyon lira alacağı olduğunu iddia ederek ikinci kez para talep etti. Parasını tahsil ettiği halde etmediğini söyleyen Lenenov, istediğini alamayınca soluğu Rus mafyasının yanında aldı. Bunun üzerine Uslu'yu Eldaniz Azimov ve 'Kobra' lakaplı Vedat Karataş arayarak ölümle tehdit etti. Olay sonrası devreye giren menajer Hasan Basri Sarıkaya, Rusya'da yeraltı dünyasının en etkili ismi olarak bilinen Zahariy Kalaşov'un da işin içinde olduğunu ve parayı vermek zorunda olduğunu söyledi.

Ölümle tehdit edilen Uslu, hemen soluğu karakolda alarak Sarıkaya, Azimov ve Karataş'ı ihbar etti. İstanbul Adliyesi'ne getirilen Rus mafyası Kalaşov'un üyesi olduğu düşünülen Azimov, yağma suçu işlediği gerekçesiyle tutuklandı. Mustafa Uslu'nun 25 yıllık arkadaşı olduğunu söyleyen Sarıkaya ise verdiği ifade de "Eldaniz'in Rus mafya liderinin aracılığıyla geldiğini öğrendim. Mustafa'yı tehdit etmedim. Yardım etmek istedim" şeklinde konuştu. Azimov ise hakkındaki suçlamaları reddederek, "Ben işçiyim. Bana gelen bilgiyi arkadaşıma ilettim. O da Hasan Basri'ye iletmiş. Kimseyi tehdit etmedim" diye konuştu.

Hazırlanan iddianameye göre 3 şüpheli isim için 15'er yıl hapis cezası istendi.

Etiketler MUSTAFA USLU
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI