2023 yılında vizyona girecek iddialı filmler

Yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduran ve merakla beklenen güçlü filmler beyazperdede seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2023 yılında Türkiye'de izleyiciyle buluşacak ve vizyon tarihi belli olan yapımlar...
 Tarih: 28-12-2022 19:54:05
2023 yılında vizyona girecek iddialı filmler

Rafadan Tayfa 3

6 Ocak

Film, Rafadan Tayfa ekibinin maceralarını konu ediyor.

 

 

Demir Kadın Neslican

27 Ocak

Film, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu ediyor.

 

 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

17 Şubat

Marvel Sinematik Evreni'nin beşinci fazının ilk filmi Ant-Man ve Wasp: Quantumania, Avengers: Endgame sonrası insanlar arasındaki popülerliğinin keyfini çıkaran Ant-Man'in, kızının yaptığı bir sinyal gönderici aracılığıyla bu sefer tüm ailesiyle birlikte Kuantum Alemi'ne geçişini konu ediniyor.

 

 

Aquaman ve Kayıp Krallık

17 Mart

Aquaman'in  devam filmi olan yapımın başrolünü ilk filmde olduğu gibi Jason Momoa üstleniyor. 

 

John Wick: Chapter 4

24 Mart

Başrolünde Keanu Reeves'in yer aldığı film; köpeğinin öldürülmesi üzerine yeniden yeraltı dünyasına karışan eski bir suikastçının maceralarının anlatıldığı John Wick filminin dördüncü devam halkası.

 

Super Mario Bros: The Movie

7 Nisan

Ünlü video oyun serisinden uyarlanan film, Mario'nun Prenses Peach ile güçlerini birleştirip beklenmedik bir kahramanlığa soyunmasını konu ediniyor.

 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

7 Nisan

Kadrosunda Chris Pine, Hugh Grant, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Rege-Jean Page, Sophia Lilis gibi isimlerin yer aldığı film, bir grup haydutun yaşadıkları fantastik dünyaya yanlışlıkla kıyameti getirmesini ve bunu geri çevirmek için çabalamak zorunda kalmasını anlatıyor.

 

Guardians of the Galaxy Vol.3

5 Mayıs

Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda James Gunn oturuyor.

 

Spider-Man: Across the Spider-Verse

2 Haziran

Yapım, 2018 yapımı Oscar'lı animasyon "Spider-Man into the Spider-Verse"in devam filmi niteliğini taşıyor.

 

 

Transformers: Canavarların Yükselişi

9 Haziran

Film, dünyada süren Otobotlarla Decepticon’lar arasındaki savaşta yeni bir Transformers türü olan Maximal'leri evrene dahil ediyor.

 

Elemental

16 Haziran

Film; ateş, toprak, hava ve su elementlerinden oluşan bireylerin birlikte yaşadığı bir dünyayı anlatıyor.

 

The Flash

23 Haziran

Film, bilim insanı olan Barry Allen'ın bir gecede kazandığı süper güçler sonrası, Central City'nin suçlularının karşısında durabilecek bir süper kahramana dönüşmesini konu ediyor.

 

Indiana Jones and the Dial of Destiny

30 Haziran

Harrison Ford'un ikonik Indiana Jones rolüne son kez geri döneceği ve 1960'larda geçen filmde, Indiana Jones, kendisine yabancı gelen yeni bir dünyada, vaftiz kızıyla birlikte Nazi bilim adamlarına karşı mücadele edecek.

 

Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One

14 Temmuz

Görevimiz Tehlike serisinin 7. devam halkası olan film, ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını anlatıyor.

 

Barbie

21 Temmuz

Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı filmde, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadın olan Barbie'nin yaşadığı fantastik dünyadan dışlanması sonrası uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla gerçek bir dünyaya yolculuğa çıkması anlatılıyor.

 

Oppenheimer

21 Temmuz

Filmde, Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

 

Dune: Part Two

17 Kasım

Dennis Villenneuve'nin bizi Frank Herbert'in epik dünyasına götürdüğü Dune: Çöl Gezegeni filminin ikinci devam halkası olan yapım.

 

Star Wars: Rogue Squadron

22 Aralık

Star Wars evreninde geçen Rogue Squadron, yeni nesil savaş pilotlarına odaklanıyor.

 

Wonka

17 Aralık

Charlie'nin Çikolata Fabrikası'ndan tanıdığımız Willy Wonka'nın gençliğini ve Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığını anlatacak olan filmin başrolünü Timothee Chalamet üstleniyor.

 

 

Ferrari

Vizyon tarihi henüz belli değil.

Brock Yates'in 'Enzo Ferrari - The Man and the Machine' adlı kitabından uyarlanan film, 1957 yılında geçiyor ve Ferrari'nin Mille Miglia yarışına katıldığı dönemi merkezine alıyor.

 

Beau is Afraid

Vizyon tarihi henüz belli değil.

Başlangıçta adı "Disappointment Blvd." olarak açıklanan filmin başrolünü Joaquin Phoenix üstleniyor. Film, tüm zamanların en başarılı girişimcilerinden birinin hayatına odaklanıyor.

 

 

Killers of the Flower Moon

Vizyon tarihi henüz belli değil.

1920'lerde geçen film, Oklahoma'daki Osage Cinayetleri ile FBI'ın kuruluş sürecini anlatıyor.

 

Napoleon

Vizyon tarihi henüz belli değil.

Ridley Scott'ın epik dramı, Fransız İmparator Napoleon Bonaparte'ın sıradan bir askerden bir imparatora dönüşmesini, ilk eşi Josephine'in gözünden anlatıyor.

Etiketler
  DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI